Stand Up Paddling (SUP) järvimaisemissa

Category: Kesäohjelmat

SUP -lautailu on hieno yhdsitelmä ulkoliikuntaa ja paikallisten maisemien ihailua. Alkeita opetellaan järvimaisemissa, opettelemme melomaan turvallisesti ja seisomaan laudalla oikein. Perusteiden jälkeen melomme reitin järvellä. Raitis ilma ja harjoitus omaan tahtiin on hyvinvointia parhaimmillaan. Alaikäraja 12 vuotta, maksimiosallistujamäärä 11 asiakasta.

Tunnille suosittelemme varustautumaan kevyillä ulkoiluvaruisteilla tai uintiasulla keleistä riippuen. Kengät ja housut kastuvat joka tapauksessa. Suppailun oppii kuka tahansa ja kastuminenkaan ei ole kovin yleistä. SUP -lautamme ovat vakaita ja soveltuvat aloittelijalle. Suosittelemme kuitenkin vaihtovaatteita mukaan.

Avoin lähtö ma-la klo 15.00 tai kysy yksityislähtöä ryhmällesi.

varaatasta1

Ilmoittaudu ohjelmiin viimeistään edeltävänä päivänä klo 17.00 mennessä (sähköpostilla, puhelimitse tai online- varauksella) Koskenlasku, melonta, SUP-lautailu, RZR-auto ja kalastusohjelmat sisältävät kaikki tarvittavat välineet. Ohjelmat alkavat Ruka Safariksen safarikeskuksesta (Rukarinteentie 1 ), SUP-lautailu ja saunaohjelmat Ruka Safariksen Iisakki Villagesta (Myllylahdentie 4). Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko. Kysy myös yksityisohjelmaa ryhmällesi.

Hinta 39 € / hlö
Kesto 1,5 tuntia
Hinta sisältää opastuksen, välineet
Min ryhmäkoko 4
Viikko-ohjelmapäivät maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai
Ohjelman toteutusaika 1.6 - 30.9.