Iisakki Village

Kuusamon Rukajärvellä sijaitseva Iisakki Village on jäljitelmä vanhasta Paanajärven Rajalan pihapiiristä. Ruka Safaris haluaa kunnioittaa rajan taakse jääneen Paanajärven kylän historiaa. Ruka Safariksen projekti sisältää kaikki 32 Paanajärven Rajalan kartanon rakennusta. Niistä 14 on jo rakennettu esikuvansa mukaan sisältäen kuitenkin nykyajan tekniikkaa. Alueella ovat valmiina mm. Iisakin Talo, rantasauna, Papintalo, Alinan Tupa, Hääaitta, Country-lato sekä Tonttula.

Tilausravintola, kokoustilat sekä saunatilat

Alueesta ei ole rakennettu museota vaan toimiva matkailukohde perinteisine rakennuksineen, aktiviteetteineen ja ruokatarjoiluineen. Iisakin Talo on Ruka Safariksen perinnekylähankkeen ensimmäisenä valmistunut rakennus ja yksi pihapiirin päärakennuksista. Talon pirtissä ovat monet ryhmät pitäneet onnistuneen kokouksen tai nauttineet herkullisen illallisen. Perinnetaloon mahtuu ruokailemaan jopa 50 henkilön ryhmä. Iisakin Talossa voitte tavata myös itse Joulupukin tonttuineen.

Majoitus

Iisakki Villagesta löytyy majoitusta yli sadalle hengelle. Majoituspaikkoina ovat mm.10 henkilön Alinan Tupa ja 32 henkilön 3-kerroksinen Papin Talo. Molemmat rakennukset sijaitsevat Rukajärven rannalla. Kivenheiton päässä Iisakin Talosta sijaitsee majoitusrakennuksemme Villa Golf Ruka (28 henkilöä) sekä 34 henkilön upea hirsimökki Luppolinna. Kaikki majoitustilamme soveltuvat myös kokouskäyttöön.

Talvikylä

Talvisin Iisakki Villagen sydämeen rakentuu vuosittain uusiutuva Talvikylä. Lumi-iglut tarjoavat eksoottista majoitusta ja ulkoilmateatterissa voi tutustua revontuliin ellei oikeita juuri sillä hetkellä näy. Suuressa juhlaiglussa järjestät unohtumattomat juhlat.
Iisakki Villageen pääsee talvisaikaan moottorikelkoilla tai vaikka koiravaljakoilla! Kesällä matka Rukalta Iisakki Villageen taittuu helposti vaikka maastopyörillä. Autolla meille on Rukalta vain 10 minuutin ajomatka ja Kuusamon keskustasta n. 20 minuuttia.

Aktiviteetit

Pihapiirissä järjestämme sekä kesä- että talviaikaan monenlaisia aktiviteetteja: Rukajärven rannassa aivan päärakennuksen takana sijaitsee Iisakin rantasauna pukeutumis –ja suihkutiloineen sekä ulkoporeammeineen. Saunan lauteille mahtuu jopa 20 henkilöä ja takka / pesuhuoneisiin saman verran lisää. Päivän ohjelman jälkeen on ihana rentoutua porukalla saunan lauteilla ja valmistautua herkulliselle illalliselle!

Tapahtumia

Iisakki Villagessa on myös useita kotia ja mm. Country- lato sekä hääaitta. Country -ladossa ryhmänne nauttii vaikka tervetulojuomat heinäpaaleilla istuen. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös Rukan suurin tilausravintola, 350 -paikkainen maanalainen kokous- ja illanviettopaikkamme Kontioluola. Iisakki Village antaa mahdollisuuden monenlaisiin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva ohjelma!

  • Valitse
lappilainen-illallinen-ja-talviyo.1

Tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina

Revontulielokuva, kolmen ruokalajin illallinen sekä yöpyminen iglussa.

 

papin-sauna

Aivan Papin talon läheisyydessä sijaitseva Papin sauna tarjoaa lämminhenkisen saunahetken talon asukkaille tai pienille saunaryhmille. 

 

kontiosauna

Maanalainen Kontioluolan sauna tarjoaa oivat puitteet niin isolle kuin pienellekin ryhmälle saunomiseen ja rentoutumiseen sekä illalliseen.

 

lappilainen-illallinen-ke-to-ja-pe-klo-19

Talvikuukausina keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 19

Lappilaisia ja kuusamolaisia herkkuja tarjolla kolmen ruokalajin verran tunnelmallisessa Iisakki Villagen vanhassa päärakennuksessa, tilausravintola Iisakin Talossa.  

papin-talo.13

Kolmikerroksessa talossa on 11 wc:llä, suihkulla ja minikeittiöllä varustettua huoneistoa. 

Vuodepaikkoja 22 + 12
stand-up-paddling-sup-jarvimaisemissa
Kategoria: Kesäohjelmat

Tule tutustumaan maailmalla huippusuosituksi nousseeseen SUP-lautailuun (Stand Up Paddling).

Avoin lähtö ma-la klo 15.00 tai kysy yksityislähtöä ryhmällesi.

iisakki-village-leirinta-alue

Rukajärven rannalla sijaitseva Iisakki Village leirintäalue tarjoaa mukavat majoitusmahdollisuudet myös karavaanareille ja reppureissareille Rukalla.
Alueen 20 sähköistettyä vaunupaikkaa, 10 telttapaikkaa, 11 huoneistoa, aitat ja kymmenen hengen mökit tarjoavat matkailijalle kauniin ympäristön mukavaan majoittumiseen.

saunapilates

Wellbeing for your back! Saunapilates focuses on body posture and preventing back problems.