Igluyö - Eksoottinen yöpyminen lumi-iglussa


Ohjelma alkaa revontulielokuvan katsomisella tunnelmallisessa latoteatterissa, josta siirrymme maistuvalle kolmen ruokalajin illalliselle kylän vanhaan puurakennukseen Iisakin Taloon. Hyvällä onnella talvikylän taivaalla voi nähdä ihan oikeat revontulet! Ilta päättyy yöpymiseen makuupussin lämmössä lumi-iglussa. Eksoottisen yön jälkeen tarjolla on aamupala ja mahdollisuus aamusuihkuun. Huomioithan että lumi-igluja on rajallinen määrä, varaa oma talviyösi hyvissä ajoin.

Voit osallistua myös pelkkään illalliseen (55 €/aikuinen sis. kuljetukset)

varaatasta1

 

Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskuksestamme Rukalta (osoite: Rukarinteentie 1), jonne myös palataan safarin jälkeen. Ohjelmiimme kuuluu ilmainen kuljetus seuraavista kohteista; Sokos Hotel Kuusamo 50 min, Holiday Club Kuusamon Tropiikki 40 min, Maston Aitio skibus-pysäkki 20 min ja Rukan keskusaukion skibus-pysäkki 10 min ennen ohjelman alkua. Ilmoitattehan meille varausta tehdessänne jos tarvitsette kuljetuksen edellä mainituista kohteista. Ohjelmien jälkeen kuljetus takaisin. Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät varusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, kypärän tai pipon). Ohjelmiin ilmoittautuminen viimeistään edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä (soittamalla, sähköpostilla tai Online-varausjärjestelmän kautta).

Ohjelmat ovat avoimia lähtöjä, minimiryhmäkoko 4 aikuista. Keräämme ryhmän kasaan, joten ohjelmaan voi osallistua pienemmälläkin seurueella kuin mainittu minimiryhmäkoko.

Hinta 199 €/aikuinen, 149 €/lapsi alle 12 v
Hinta sisältää illallisen ja aamiaisen sekä kuljetukset
Viikko-ohjelmapäivät tiistai, keskiviikko, perjantai
Ohjelman toteutusaika 1.1 - 31.3