Tietoa ohjelmistamme

Milloin ohjelmat tapahtuvat?

Ohjelmat kannattaa varata hyvissä ajoin ennen toteutumishetkeä. Lomailijalle tarkoitetussa avoimissa Viikko-ohjelmissa ilmoittautuminen riittää viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä puhelimitse, sähköpostitse tai online kaupasta. 

Yksityisistä lähdöistä teemme erillisen tarjouksen ryhmällesi. Hinta perustuu ryhmän kokoon ja ohjelman sisältöön. Pyydä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse, teemme mielellämme yksilöidyn tarjouksen toiveidesi mukaan.

Mistä aloitamme?

Oppaamme ottavat teidät vastaan Safarikeskuksessa Rukalla (os. Rukarinteentie 1), Iisakki Villagessa Rukajärvellä tai jossain muussa sopimassamme paikassa. Varustautumisen jälkeen kuljetus tapahtuu joko asiakkaan omalla kyydillä tai Ruka Safaris Oy:n kuljetuksella. Ruka Safarikselta löytyy kalusto jopa 32 henkilön kuljetuksille.

Varusteet

Varustamme sinut ohjelman vaatimilla varusteilla. Talvella yleisin varustus on kelkkailuhaalarit, -kengät, käsineet ja pipo / kypärä. Kesällä esim. koskenlaskuvarusteet: sadeasut, kumisaappaat, koskenlaskuliivit ja kypärät. Suosittelemme käyttämään ohjelmissamme omaa urheilullista asustetta. Patikointiohjelmiin kehotamme teitä laittamaan jalkaan tukevat kengät. Annamme mielellämme lisätietoja oikeasta pukeutumisesta.

Maksutavat

Maksutapoina ohjelmiimme käyvät käteinen, pankkikortit, Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, Amex, Tyky- kuntosetelit, Smartum-liikunta/kulttuurisetelit, Smartum maksukortti, Ticket Mind & Body maksukortti, Ticket Duo ja Virikeseteli. Huomioittehan, että perimme ohjelmat ennakkoon ilmoittamanne henkilömäärän mukaan, mikäli ryhmä on suurempi kuin ilmoitettu perimme toteutuneen mukaan.
Ohjelmistamme sekä vuokrauksista myös S-Etukortilla Bonusta!

Ruokailut

Ohjelmakuvauksista käy ilmi mitä ruokailuja ohjelmamme sisältävät. Kaikkien ohjelmien yhteyteen voimme lisätä myös maastoruokailun pullakahvista monen ruokalajin juhla-aterioihin. Annamme mielellämme lisätietoja eri ruokailumahdollisuuksista. Ohjelmat voivat myös päättyä illanviettopaikoihimme.

LAPSET OHJELMISSAMME

Lasten hinnat ovat voimassa 3 - 11 vuotiaille lapsille. Moottorikelkkaohjelmissa lapsen alaikäraja osallistumiselle on 5 vuotta. Kaikki alle 140 cm lapset matkustavat oppaan vetämässä reessä aikuisen kanssa kun on kyse moottorikelkkaohjelmasta.  Rekiretki ohjelmassa ikäraja on 4 vuotta. 

Koskenlaskuseikkailu perhereitillä vaatii 5 vuoden ikää osallistumiseen. Koskenlaskuseikkailu isoilla koskilla vaatii 18 vuoden ikää. 
Sup- lautailussa ikäraja on 12 vuotta osallistumiseen.

Vakuutukset

Ruka Safaris Oy on vastuuvakuuttanut sinut ja ryhmäsi onnettomuuksien varalle. Vastuuvakuutus kattaa vahingot, jotka aiheutuvat Ruka Safaris Oy:n mahdollisesta virheellisestä toiminnasta. Vakuutusturvastamme huolimatta suosittelemme ottamaan matkanne ajaksi myös henkilökohtaisen matkavakuutuksen. Myös moottorikelkat ja mönkijät ovat täysin vakuutettuja. Omavastuut vahingon sattuessa 650 -1000 €.

PERUUTUKSET

Viikko-ohjelmalähdöissä peruutukset tulee tehdä 8 vuorokautta ennen ohjelman alkua, tätä myöhemmät peruutukset lääkärintodistuksella. Peruutuskulut 10 € / varaus. Emme hyvitä / vaihda toiseen ohjelmaan ennakkoon matkanjärjestäjältä tai ohjelmavälittäjältä ostettuja ohjelmia.

Ryhmävarauksissa peruutusehdot ovat seuraavat:
29 vuorokautta ennen ohjelman alkua tehdyissä peruutuksissa perimme peruutus - ja käsittelymaksun 10 €. 
28 - 15 vuorokautta ennen tilaisuutta tehdyissä peruutuksissa meillä on oikeus veloittaa 50 % varauksen arvosta. Mikäli peruutus tehdään 14 vuorokautta tai sen jälkeen ennen tilaisuutta peritään 100 % varauksen arvosta.

 

Tervetuloa Rukalle!