Kokous 2-250 hengen ryhmille

Halusitpa pitää kokouksesi mukavasti majoituspaikassamme, luonnon helmassa safarin aikana tai kunnon kokoustiloissa Rukalla tai Kuusamossa, tarjoamme sinulle moninaisia vaihtoehtoja kokouspaikaksi.

KOKOUStilat

Tiloistamme löytyy vaihtoehto kaikenlaisiin kokoustilatarpeisiin: rennosti majotuskohteessa, virallisemmin tilausravintola Kontioluolassa, Iisakin pirtissä, nuotion loimussa tai saunan lauteilla.

Kokousvälineet

Kaikissa kohteissamme on dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu sekä muut tykötarpeet. Kaikissa kohteissamme on Internet -yhteys. Kontioluolassa on myös äänentoistojärjestelmä.

Majoitukset

Kokoustilojen läheisyydessä on useita erilaisia majoitusmahdollisuuksia, luksusmajoituksesta eksoottiseen iglumajoitukseen! Ryhmät 2 - 40 henkilöä voivat pitää mukavasti kokousta myös mökeissämme!

Kokoustarjoilut

Toimitamme kokoustiloihin tarjoilut tilauksenne mukaisesti.

tunturivalmennus

Puolentoistapäivän mittainen valmennusohjelma joka yhdistää valmennuksen ja aktiviiohjelmat Rukalla. Valmennuksen teemat ja kestot räätälöitävissä ryhmänne toiveiden mukaisesti. Valmennusohjelmat toteutetaan yhteistyössä Opteamin kanssa.

Oheispalvelut

Kokouksien yhteyteen olemme suunnitelleet laajan tarjonnan oheisohjelmia. Voitte joko lähteä luontoon tai nauttia ravintoloidemme ja illanviettopaikkojemme suomista mahdollisuuksista.

Talven yksityisohjelmat ryhmille
Kesän yksityisohjelmat ryhmille

papin-talo.13

Kolmikerroksessa talossa on 11 wc:llä, suihkulla ja minikeittiöllä varustettua huoneistoa. 

Vuodepaikkoja 22 + 12