Sauna ja hyvinvointi

Tervetuloa kokemaan aito suomalainen saunaelämys kanssamme! Ruka Safarikselta löydät useita erilaisia saunoja ja illanviettopaikkoja monen kokoisille ryhmille.

Suosittelemme IISAKIN PERINTEISEN RANTASAUNAN raukeita löylyjä alle 24 hengen ryhmille. Iisakin saunalle on myönnetty kansainvälinen Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti sekä VisitFinlandin FinRelax-tähtituotestatus osana Saunatouria

AIVORIIHEN suuri savusauna sopii isolle ryhmälle ja KONTIOSAUNA Kontioluolan illanvieton yhteyteen. Papin Talon yhteydessä sijaitseva PAPIN SAUNA sopii aivan pienelle ryhmälle tai lisäsaunaksi Iisakin rantasaunan yhteyteen mikäli ryhmäkokonne on suuri. 

Aivoriihi-saunan ja Iisakin rantasaunan yhteydessä on myös lämminvesiporeallas joka on käytössä niin kesällä kuin talvella, mahtava lisä saunaohjelmiin!

Saunat sijaitsevat Iisakki Villagessa Rukajärvellä, noin 6 km päässä Rukalta.

Saunomisen yhteyteen on mahdollisuus liittää myös hyvinvointiohjelmaa Saunayogan tai Saunapilateksen merkeissä. Saunayoga on eri joogalajeihin pohjautuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään 50-asteisessa saunassa. Saunayogan liikkeet lisäävät voimaa, liikkuvuutta, keskittymiskykyä ja läsnäolon tunnetta. Saunapilateksessa huolletaan ja vahvistetaan kehon tärkeitä lihasalueita pilates-tekniikalla.

Kysy myös rentouttavia hoitoja saunojen yhteyteen: Villi Iisakin hoitosauna, Kaunis Alinan hemmotteluhetki, kuumikivihierontaa, yrttihaudehierontaa... Hoidot toteutetaan yhteistyössä Ruka Green Pavilionin kanssa.

Saunojen takkahuoneelle on mahdollista saada myös tarjoiluja.

  • Valitse
maisemaretki-saunabussilla
Kategoria: Talviohjelmat

Lentokoneesta, moottorikelkkasafarilta, lumikenkäilystä tai vaikkapa kokouksesta suoraan saunabussin kyytiin saunomaan!

huskykoirilla-savusaunaan.1
Kategoria: Talviohjelmat

8 km huskyajelu saunalle ja illalliselle! Upea illanvietto-ohjelma!

kontiosauna

Maanalainen Kontioluolan sauna tarjoaa oivat puitteet niin isolle kuin pienellekin ryhmälle saunomiseen ja rentoutumiseen sekä illalliseen.

 

papin-sauna

Aivan Papin talon läheisyydessä sijaitseva Papin sauna tarjoaa lämminhenkisen saunahetken talon asukkaille tai pienille saunaryhmille. 

 

saunayoga

Hyvinvointia selälle! Saunapilateksessa huolletaan ja vahvistetaan kehon tärkeitä lihasalueita pilates-tekniikalla.

iisakin-hyvinvointiohjelmat.3
Kategoria: Hyvinvointi

Iisakki Villagen luonto ja saunat tarjoavat upeat puitteet hyvinvointi - ja rentoutumisohjelmille niin kesällä kuin talvellakin.