Iisakki Village

Kuusamon Rukajärvellä sijaitseva Iisakki Village on jäljitelmä vanhasta Paanajärven Rajalan pihapiiristä. Ruka Safaris haluaa kunnioittaa rajan taakse jääneen Paanajärven kylän historiaa. Ruka Safariksen projekti sisältää kaikki 32 Paanajärven Rajalan kartanon rakennusta. Niistä 21 on jo rakennettu esikuvansa mukaan sisältäen kuitenkin nykyajan tekniikkaa. Alueella ovat valmiina mm. Iisakin Talo, rantasauna, Papintalo, Alinan Tupa, Hääaitta, Country-lato sekä Tonttula.

Tilausravintola, kokoustilat sekä saunatilat

Alueesta ei ole rakennettu museota vaan toimiva matkailukohde perinteisine rakennuksineen, aktiviteetteineen ja ruokatarjoiluineen. Iisakin Talo on Ruka Safariksen perinnekylähankkeen ensimmäisenä valmistunut rakennus ja yksi pihapiirin päärakennuksista. Talon pirtissä ovat monet ryhmät pitäneet onnistuneen kokouksen tai nauttineet herkullisen illallisen. Perinnetaloon mahtuu ruokailemaan jopa 50 henkilön ryhmä.

Majoitus

Iisakki Villagesta löytyy majoitusta yli sadalle hengelle.
Upeat kahden hengen lasivillat Glass Villagessa sijaitsevat upealla ja rauhaisalla luontopaikalla. Glass Villagessa pystyt tarkkailemaan ympäröivää luontoa ja luonnonilmiöitä kuten revontulia tai yötöntä yötä lasisen katon ja seinien läpi. Isommalle porukalle löytyy mm.10 henkilön Alinan Tupa ja 32 henkilön 3-kerroksinen Papin Talo. Molemmat rakennukset sijaitsevat Rukajärven rannalla. Kivenheiton päässä Iisakin Talosta sijaitsee parimökki Villa Rukan Huurre (20 henkilöä) sekä 24 + 10 henkilön luksushuvila Luppolinna. Kaikki isommat majoitustilamme soveltuvat myös kokouskäyttöön. Talvisin rakennamme eksoottisia lumi-igluja, joissa voit viettää elämyksellisen yön makuupussiin kääriytyneenä.

Leirintäalue

Leirintäalueeltamme löydät sähköistetyt paikat asuntoautoille ja -vaunuille. Myös telttailijat ovat meille tervetulleita. Alueen asiakkailla on käytössä yleiset pesutilat sekä rentouttava yhteistila. Alueellamme on myös kaksi aittaa ja Tonttula-mökki, joiden majoittujat saavat käyttää leirintäelueen yleisiä fasiliteetteja. Alue on auki vain kesäisin. 

Aktiviteetit

Pihapiirissä järjestämme sekä kesä- että talviaikaan monenlaisia aktiviteetteja: Rukajärven rannassa aivan päärakennuksen takana sijaitsee Iisakin rantasauna pukeutumis –ja suihkutiloineen sekä ulkoporeammeineen. Saunan lauteille mahtuu jopa 20 henkilöä ja takka / pesuhuoneisiin saman verran lisää. Päivän ohjelman jälkeen on ihana rentoutua porukalla saunan lauteilla ja valmistautua herkulliselle illalliselle!

Tapahtumia

Iisakki Villagessa on myös useita kotia ja mm. Country- lato sekä hääaitta. Country -ladossa ryhmänne nauttii vaikka tervetulojuomat heinäpaaleilla istuen. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös Rukan suurin tilausravintola, 350 -paikkainen maanalainen kokous- ja illanviettopaikkamme Kontioluola. Iisakki Village antaa mahdollisuuden monenlaisiin tilaisuuksiin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva ohjelma!

 

Huoneistoissa on oma sisäänkäyntinsä suoraa luontoon Rukajärven rannalle. Asunnot ovat oivallinen valinta pariskunnille, jotka kaipaavat omaa rauhaa. 

Rukajärven rannalla sijaitseva Iisakki Villagen leirintäalue tarjoaa mukavat majoitusmahdollisuudet karavaanareille ja reppureissareille Kuusamossa.
Alueen 20 sähköistettyä vaunupaikkaa, 10 telttapaikkaa, aitat ja Tonttula-mökki tarjoavat matkailijalle kauniin ympäristön mukavaan lomailuun.

Ruka Safaris, sales

Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo

© Ruka Safaris | Design Davas