• Etusivu
  • Ohjelmat
  • Hyvinvointiohjelmat

Sauna ja hyvinvointi

Tervetuloa kokemaan aito suomalainen saunaelämys kanssamme! Ruka Safarikselta löydät useita erilaisia saunoja ja illanviettopaikkoja monen kokoisille ryhmille.

Suosittelemme IISAKIN PERINTEISEN RANTASAUNAN raukeita löylyjä alle 24 hengen ryhmille. Iisakin saunalle on myönnetty kansainvälinen Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti sekä VisitFinlandin FinRelax-tähtituotestatus osana Saunatouria.

AIVORIIHEN suuri savusauna sopii isolle ryhmälle illanvieton yhteyteen.

Aivoriihi-saunan ja Iisakin rantasaunan yhteydessä on myös lämminvesiporeallas joka on käytössä niin kesällä kuin talvella, mahtava lisä saunaohjelmiin!

Saunat sijaitsevat Iisakki Villagessa Rukajärvellä, noin 6 km päässä Rukalta.

Saunomisen yhteyteen on mahdollisuus liittää myös hyvinvointiohjelmaa Saunayogan tai Saunapilateksen merkeissä. Saunayoga on eri joogalajeihin pohjautuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään 50-asteisessa saunassa. Saunayogan liikkeet lisäävät voimaa, liikkuvuutta, keskittymiskykyä ja läsnäolon tunnetta. Saunapilateksessa huolletaan ja vahvistetaan kehon tärkeitä lihasalueita pilates-tekniikalla.

Kysy myös rentouttavia hoitoja saunojen yhteyteen: Villi Iisakin hoitosauna, Kaunis Alinan hemmotteluhetki, kuumikivihierontaa, yrttihaudehierontaa... Hoidot toteutetaan yhteistyössä Ruka Green Pavilionin kanssa.

Saunojen takkahuoneelle on mahdollista saada myös tarjoiluja.

Kategoria: Talviohjelmat

vain ryhmille: 8 km huskyajelu saunalle ja illalliselle! Upea illanvietto-ohjelma!

vain ryhmille: Iisakki Villagessa, Rukajärven rannalla sijaitsee palkittu perinteinen puusauna joka tarjoaa lämpimät löylyt isommallekin ryhmälle!

 

Rukajärvellä, lyhyen siirtymän päässä Rukan kylästä sijaitsee perinteinen puusauna joka tarjoaa lämpimät löylyt isommallekin ryhmälle! Nimensä veroisesti tervetuloa pitämään meille Aivoriihi ja tekemään hyviä ja tärkeitä päätöksiä!

 

vain ryhmille: Saunatour, the ultimate experience in the arctic wilderness! Collect your group and enjoy the true sauna experience!

vain ryhmille: Saunayogassa käydään läpi venyttäen ja vahvistaen kehon tärkeimpiä lihasalueita helppojen liikesarjojen avulla.

vain ryhmille: Hyvinvointia selälle! Saunapilateksessa huolletaan ja vahvistetaan kehon tärkeitä lihasalueita pilates-tekniikalla.

Hieno yhdistelmä ulkoliikuntaa ja rentoutumista 50 asteisessa saunassa.

For groups only: Great combination of activity, relaxation & delicious Finnish dinner.

© Ruka Safaris | Design Davas