• Etusivu
  • Ohjelmat
  • Hyvinvointiohjelmat

Sauna ja hyvinvointi

Tervetuloa kokemaan aito suomalainen saunaelämys kanssamme! Ruka Safarikselta löydät useita erilaisia saunoja ja illanviettopaikkoja monen kokoisille ryhmille.

Suosittelemme IISAKIN PERINTEISEN RANTASAUNAN raukeita löylyjä alle 24 hengen ryhmille. Iisakin saunalle on myönnetty kansainvälinen Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti sekä VisitFinlandin FinRelax-tähtituotestatus osana Saunatouria.

AIVORIIHEN suuri savusauna sopii isolle ryhmälle illanvieton yhteyteen.

Aivoriihi-saunan ja Iisakin rantasaunan yhteydessä on myös lämminvesiporeallas joka on käytössä niin kesällä kuin talvella, mahtava lisä saunaohjelmiin!

Saunat sijaitsevat Iisakki Villagessa Rukajärvellä, noin 6 km päässä Rukalta.

Saunomisen yhteyteen on mahdollisuus liittää myös hyvinvointiohjelmaa Saunayogan merkeissä. Saunayoga on eri joogalajeihin pohjautuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään 50-asteisessa saunassa. Saunayogan liikkeet lisäävät voimaa, liikkuvuutta, keskittymiskykyä ja läsnäolon tunnetta.

Kysy myös rentouttavia hoitoja saunojen yhteyteen: Villi Iisakin hoitosauna, Kaunis Alinan hemmotteluhetki, kuumikivihierontaa, yrttihaudehierontaa...

Saunojen takkahuoneelle on mahdollista saada myös tarjoiluja.

Kategoria: Talviohjelmat

Nautitaan saunaelämyksistä ja ihastellaan Pohjoisen kauneutta.

Saunayogassa käydään läpi venyttäen ja vahvistaen kehon tärkeimpiä lihasalueita helppojen liikesarjojen avulla.

Hieno yhdistelmä ulkoliikuntaa ja rentoutumista 50 asteisessa saunassa.

© Ruka Safaris | Design Davas