Saunajooga

Saunajooga on eri joogalajeihin perustuva puolen tunnin mittainen harjoitus, joka tehdään noin 50 – asteiseksi lämmitetyssä saunassa.  Puolen tunnin saunayogassa tehdään kuusi Saunayoga- liikettä eli sauna-asanaa. Monet asennoista ovat varsin yksinkertaisia ja haaste syntyykin niiden toistamisesta pitkään, jopa muutamien minuuttien ajan.
Saunan hiljaisuudessa verkkaiseen tahtiin tehtävän liikesarjan vaikutus on syvä ja rentouttava. Lisäksi saunayoga vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä edistää kuona-aineiden poistumista ja puhdistaa kehoa. Saunayoga sopii kaikille ikään, kokoon tai kuntotasoon katsomatta.

Saunajooga toteutetaan omilla Iisakki Villagen saunoillamme. Myös majoituskohteidemme Otsolinnan ja Luppolinnan saunat soveltuvat loistavasti saunayogaan pienryhmille.

45 € / henkilö

Hintaan sisältyy vesipullot ohjelman ajaksi ja hikipyyhkeen. 

Mikäli haluat yhdistää saunajoogan ja saunaohjelman ulkoporealtaan kera:
Sauna & ulkoporeallas 550 € / ryhmä (Marraskuu - Huhtikuu)
Sauna & ulkoporeallas 420 € / ryhmä (Toukokuu - Lokakuu)
Saunajooga 20 € / henkilö

Kaikki ohjelmamme ovat järjestettävissä kuudelle hengelle tai sitä suuremmalle porukalle. Hintaan sisältyy aina nouto Rukan alueella.
Hoidamme tarvittaessa myös majoituksen ja ruokailut ryhmällenne.

Kysy lisää tästä tuotteesta

Ruka Safaris, sales

Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas