Luokkaretket

Suunnitteletko parhaillaan luokkaretkeä? Anna meidän auttaa suunnittelussa. Ruka Safariksella on useita majoituskohteita jotka soveltuvat hyvin luokkaretkiryhmiä varten.

Mökeistämme (10-64 henkilön mökkejä) löytyy omat keittiöt joissa voitte halutessanne valmistaa ruoat. Voitte myös tilata osan tai kaikki ruokailut meiltä jolloin toimitamme ruoat sovittuna aikana majoituskohteeseemme tai esim. Iisakin Taloon.

Majoituskohteita sijaitsee Rukan keskustan tuntumassa ja Rukajärvellä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Rukasta ja 20 minuuttia Kuusamon keskustasta.

Rukalta ja sen ympäristöstä löytyy paljon mukavaa tekemistä vuodenajasta riippuen. Huhtikuussa pääsee vielä laskettelemaan ja hiihtämään, kun taas toukokuusta alkaen hyviä käyntikohteita on Kiutaköngäs ja Pieni Karhunkierros sekä Kuusamon Suurpetokeskus. Toukokuun lopussa alkaa myös koskenlaskukausi (alaikäraja 5 v). Paikkoihin voi tutustua myös maastopyöräillen tai meloen.

Teemme mielellämme tarjouksen majoituksesta, ruokailuista ja opastetuista ohjelmista ryhmällesi.

Ruka Safaris, sales

Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas