Talvipolttarit: Koskikellunta ja polttarisauna

Kategoria: Polttariohjelmat

Koskikellunta

Suuntaamme autolla Kuusamon Kiveskoskelle, jossa virta kulkee hiljakseen ja vesi on hyytävän kylmää. Kelluntapuvut ja pelastusliivit pitävät laskijat kuitenkin lämpimänä ja kuivana. Ohjeistuksen jälkeen kellahdamme virran vietäväksi ja nautimme matkasta. Ensimmäisen kellunnan jälkeen jokainen varmasti haluaa päästä uusimaan laskun ja harvoin kukaan jää rannalle odottelemaan. Viimeistään toinen lasku vie stressin ja murheet mennessään. Jutustelemme vielä hetken kuuman kupposen äärellä tästä mieleenpainuvasta kokemuksesta ja palaamme takaisin Rukalle. Ohjelma kesto on noin kolme tuntia.  Osallistujan tulee olla pituudeltaan vähintään 160cm pitkä.

Polttarisauna
Perinteinen puusauna tarjoaa lämpimät löylyt isommallekin ryhmälle. Saunassamme on jyhkeä Aito-kiuas, joka takaa miellyttävät ja pehmeät löylyt. Kiukaan koosta antaa osviittaa lämmitysaika; kiuasta lämmitellään nelisen tuntia ennen saunaan pääsyä.

Saunan yhteydessä on myös ulkona sijaitseva ulkoporeallas! Pikkupurtavat voitte tilata ennakkoon saunamenusta.

PAKETTIHINTAAN
120 € henkilö (vähintään kuusi osallistujaa)
115 € henkilö (vähintään kymmenen osallistujaa)

Sulhanen tai morsian veloituksetta kun osallistujia on vähintään 11 henkilöä.

Hintaan sisältyy aina nouto Rukan alueella, sään ja ohjelman mukainen vaatetus, tarvittavat varusteet ja vastuuvakuutus.
Hoidamme tarvittaessa myös majoituksen ja ruokailut ryhmällenne.

Kysy lisää tästä tuotteesta

Ruka Safaris, sales

Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas