Tietoa ohjelmistamme

Covid-19 koronapandemia

Koronapandemian aikana olemme kiinnittäneet entistä enemmän huomiota hygieniaan, puhtauteen ja yleiseen toimintaamme. Tutustuthan alueelliseen Ruka-Kuusamo koronainfoon. Toimitaan yhdessä vastuullisesti, joten tulethan meille vain terveenä ja huolehdit omalta osaltasi hygieniasta ja toimit muutoinkin vastuullisesti matkaillessasi. Yhdessä tästäkin selvitään!

Milloin ohjelmat tapahtuvat?

Ohjelmat kannattaa varata hyvissä ajoin ennen toteutumishetkeä. Lomailijalle tarkoitetussa avoimissa Viikko-ohjelmissa ilmoittautuminen riittää viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä puhelimitse, sähköpostitse tai online kaupasta. Huomioithan, että ohjelmissa on kuitenkin rajoitettu kapasiteetti.

Yksityisistä lähdöistä teemme erillisen tarjouksen ryhmällesi. Hinta perustuu ryhmän kokoon ja ohjelman sisältöön. Pyydä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse, teemme mielellämme yksilöidyn tarjouksen toiveidesi mukaan.

Mistä aloitamme?

Oppaamme ottavat teidät vastaan Safarikeskuksessa Rukalla (os. Rukarinteentie 1), Iisakki Villagessa Rukajärvellä tai jossain muussa sopimassamme paikassa. Varustautumisen jälkeen kuljetus tapahtuu joko asiakkaan omalla kyydillä tai Ruka Safaris Oy:n kuljetuksella. Ruka Safarikselta löytyy kalusto jopa 32 henkilön kuljetuksille.

Varusteet

Varustamme sinut ohjelman vaatimilla varusteilla. Talvella yleisin varustus on kelkkailuhaalarit, -kengät, käsineet ja pipo / kypärä. Kesällä esim. koskenlaskuvarusteet: sadeasut, kumisaappaat, koskenlaskuliivit ja kypärät. Suosittelemme käyttämään ohjelmissamme omaa urheilullista asustetta. Patikointiohjelmiin kehotamme teitä laittamaan jalkaan tukevat kengät. Annamme mielellämme lisätietoja oikeasta pukeutumisesta.

Moottoriajoneuvoilla ajaminen

Moottorikelkalla ja RZR-autoilla ajaminen alkoholin vaikutuksen alaisena on kiellettyä. Moottoriajoneuvot ovat liikennekäyttöön rekisteröityjä. Ajamiseen vaaditaan vähintään T-luokan ajokortti. Ajamme yleisillä tie- ja kelkkareittiosuuksilla. 

Lapset ja raskaana olevat

Jokaisen ohjelman kuvauksessa kerrotaan alaikäraja osallistumiselle. Esimerkiksi moottorikelkkaohjelmissa lapsen alaikäraja on viisi tai kahdeksan vuotta, ohjelmasta riippuen. Moottorikelkan kyydissä olevan henkilön tulee olla vähintään 140 cm pitkä. Jalkojen tulee yltää tukevasti astinlaudalle.

Koskenlaskuseikkailu perhereitillä vaatii 5 vuoden ikää osallistumiseen. Koskenlaskuseikkailu isoilla koskilla vaatii 18 vuoden ikää. 
Sup- lautailussa ikäraja on 12 vuotta osallistumiseen.

Raskaana olevat eivät voi osallistua Moottorikelkka-, RZR- ja koskenlaskuohjelmiimme. Ajon aikana syntyvä tärinä ja pakokaasut voivat olla haitallisia sikiölle.

Ruokailut

Ohjelmakuvauksista käy ilmi mitä ruokailuja ohjelmamme sisältävät. Ilmoitathan mahdolliset allergiat ja ruokavaliot viimeistään edellisenä päivänä.

Vakuutukset

Ruka Safaris Oy on vastuuvakuuttanut sinut ja ryhmäsi onnettomuuksien varalle. Vastuuvakuutus kattaa vahingot, jotka aiheutuvat Ruka Safaris Oy:n mahdollisesta virheellisestä toiminnasta. Vakuutusturvastamme huolimatta suosittelemme ottamaan matkanne ajaksi myös henkilökohtaisen matkavakuutuksen. Myös moottorikelkat ja RZR-autot ovat täysin vakuutettuja. Omavastuut vahingon sattuessa on 1000 € / ajoneuvo. Vahingon sattuessa omavastuuosuus maksetaan kokonaisuudessaan heti ohjelman jälkeen RukaSafaris Oy:lle. Ennen ohjelman alkamista on mahdollisuus ostaa 25 € hintainen omavastuualennus joka pienentää omavastuuosuuden 150 € / vahinko. Omavastuuosuus on aina henkilökohtainen ja se kattaa vain yhden ohjelman/safarin.

Maksutavat

Maksutapoina ohjelmiimme käyvät käteinen, pankkikortit, Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro, Amex, Tyky- kuntosetelit, Smartum-liikunta/kulttuurisetelit, Smartum maksukortti, Ticket Mind & Body maksukortti, Ticket Duo ja Virikeseteli. Huomioittehan, että perimme ohjelmat ennakkoon ilmoittamanne henkilömäärän mukaan, mikäli ryhmä on suurempi kuin ilmoitettu perimme toteutuneen mukaan.
Ohjelmistamme sekä vuokrauksista myös S-Etukortilla Bonusta! S-Bonukset kirjataan paikan päällä varaustavasta riippumatta. Muista ottaa kortti mukaasi saapuessasi!

Peruutukset

Tutustu viikko-ohjelmiemme peruutusehtoihin ohjelmakohtaisesti tuotekuvauksissa. 

Ryhmäohjelmissamme on eri ehdot ja saatte ne tietoonne tarjouspyynnön yhteydessä.

Koronapandemiaan liittyvät peruutusehdot:

Mikäli asiakas on estynyt käyttämään varaamansa palvelun vallitsevien valtakunnallisten matkustusrajoitteiden vuoksi, on hän oikeutettu peruutukseen, jolloin peruutamme varauksen ja palautamme rahat poislukien 50 € käsittely- ja rahansiirtokulut. Vaihtoehtoisesti varauksen voi siirtää toiseen ajankohtaan kuluitta. Mikäli muutos tehdään kalliimpaan ajankohtaan tai tuotteeseen, tulee varaajan maksaa hinnan erotus. Mikäli muutos tehdään edullisempaan ajankohtaan tai tuotteeseen, ei varaajalle palauteta hinnan erotusta. Varauksen voi siirtää myös avoimeksi varaukseksi, jolloin varauksella oleva  raha on käytössä uuteen varaukseen enintään vuoden päähän varauksen alkuperäisestä ajankohdasta.

Ruka Safaris, sales

Rukarinteentie 1, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas