Ravintolat

Ruka Safariksen Kontioluola, Iisakin Talo sekä Honkakota tarjoavat lämminhenkiset tilat illanvietolle. Kaikista kohteista on vain kuusi kilometriä Rukan keskustaan. 

Tiloista pienin, Honkakota, on erähenkinen tila jossa voit viettää merkkihetkeä takkatulen äärellä. Iisakin Talo on historiaa huokuva hirsirakennus, jossa viihtyy illan pikkutunneille asti. Kontioluola on puoliksi maanalainen ravintola, johon mahtuu jopa 150 henkilöä: häät, sukujuhlat ja kokoukset onnistuvat varmasti!  

Kategoria: Ravintolat

Kontioluola on kauniin vanhan kuusikon keskellä, seitsemän kilometrin päässä Rukalta sijaitseva maanalainen metsäravintola.

Kategoria: Ravintolat

Iisakin Talo on idyllinen maalaispirtti, ja ihanteellinen paikka erilaisille tilaisuuksille! Isoon pirttiin mahtuu ruokailemaan 50 henkilön ryhmä.

Kategoria: Ravintolat

Tunnelmallisessa kodassa vietät ikimuistoiset yksityistilaisuudet takkatulen loisteessa. Illanviettoon mahtuu jopa 40 henkilöä.

Ruka Safaris, sales

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas