Lomailijan talven viikko-ohjelma

s bonusTervetuloa mukaan ikimuistoisiin talvisiin aktiviteetteihimme. Tarjolla on opastettuja ohjelmia maan ja taivaan väliltä, mm kelkkailua, revontulien etsintää, huskyajelua, porotilavierailuja, lumikenkäilyä ja koskikelluntaa. Viemme sinut vaarojen huipulle ja metsien siimekseen, nopeasti kelkalla ajaen tai hiljalleen lumikengillä vaeltaen. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin, halusit sitten rentoutua rauhassa saunan lämmössä tai seikkailla uusiin maisemiin Venäjän rajalle. 

  • Viikko-ohjelmamme alkavat Safarikeskukseltamme (osoite: Onkerniementie 12), jonne myös palataan safarin jälkeen.
  • Viikko-ohjelmalähtöihin kuuluu myös kuljetus tietyistä kohteistä Kuusamon alueelta, voit valita parhaan hakupaikan itsellesi aktiviteettia varaessasi. Yksityisiin lähtöihin ei kuulu kuljetusta.
  • Ohjelmat ovat opastettuja ja sisältävät kaikki tarvittavat välineet sekä talvivarusteet (haalarit, kengät, käsineet, villasukat, lumikengät, kypärä, pipo..).

Otamme aktiviteetteihin varauksia vastaan aina edelliseen päivään kello 17 asti.

Voit kerryttää meillä myös S-bonusta pyytämällä bonuskirjausta kortillesi paikan päälle saavuttaessa. Huomioithan, että automaattisesti S-kortilla maksettaessa bonus ei kerry vaan kirjaus tulee tehdä erikseen. Huomioithan, että bonusta voi kerryttää vain Rukasafaris.fi - portaalin kautta tehdyistä aktiviteettivarauksista tai suoraan tiskiltä ostettaessa. Välittäjien kautta tulleista varauksista ei voi kerryttää bonusta.

 

Pidätämme oikeuden aikataulun muutoksiin. Ohjelmat toteutetaan lumitilanteesta riippuen ajalla 2.12. - 12.4.

Ruka Safaris, sales

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

Iisakki Village Reception

Myllylahdentie 4, 93830 Rukatunturi, FINLAND

 oulangankansallispuisto  riisitunturinkansallispuisto  saunasertifikaatti  NP WildFood logo RGB  laatutonnilogo  greenkey logo

© Ruka Safaris | Design Davas